Hiukan piti kaivella muistilokeroita, että löysi oikean salasanan blogiin

Meidän elämä on asettunut uomiinsa, kesäloma on ollut pojalle juuri niin leppoisaa ja rentouttavaa aikaa kuin odotin ja toivoinkin. Toivon kovasti, että "akut" latautuvat riittävästi ennen koulun alkua ja neljäs luokka menee mukavammissa merkeissä kuin kolmonen. Ennusmerkit näyttävät ainakin hyviltä.

Kesäkuussa pidetyssä seurantapalaverissa päätettiin lopettaa meidän lastensuojeluasiakkuus!!! No, pitihän sossujen kuitenkin takaportti asettaa, eli asiakkuus voidaan aloittaa uudestaan, jos aihetta ilmee. Mutta joka tapauksessa melkein seitsemän vuotta jatkunut, mielestäni lähes turha lastensuojelun asiakkaana roikkuminen on ohi (syvä huokaisu).

Kiitos kaikille kommentoijille ja mahdollisille muille blogia lukeneille. Blogi jää tänne olemaan muistutukseksi yhteiskunnan julmuuksista, mutta toivon suuresti, ettei koskaan enää tarvitse käyttää tätä kirjoitustilaa samaan tarkoitukseen. Ehkä jossain vaiheessa kirjoittelen tänne meidän kuulumisia, mutta siihen asti jaksamista kaikille, voikaa hyvin!