Vielä ennen nukkumaan menoa täytyy kirjoittaa viimeisimmät kuulumiset ja ne ovat tällä kertaa, yllätys yllätys, melko hyviä :-) (Ollaan oltu pojan kanssa molemmat mahataudissa ja siksi en ole jaksanut tännekään kirjoitella.)

Viime keskiviikkona oli pelottava palaveri sossussa. Sain sinne onneksi mukaan asianajajani oikeusaputoimistosta, joten yksin ei tarvinnut mennä puolustautumaan. Palaverin aiheena oli se, missä ylipäänsä huostaanotto-asiassa mennään. En muista juuri nyt, kerroinko täällä kirjoittaneeni sossuille harkintapyynnön ja sen pohjalta lähdettiin asiaa käsittelemään. Tilanteesta huolimatta pystyin pysymään suht rauhallisena ja esittämään kysymykseni ja kommenttini asiallisesti. Asianajajalla oli todella hyviä kysymyksiä ja toteamuksia. Kirjoitan toisena päivänä niistä kummallisuuksista, mitä meistä on kirjoitettu lastensuojelun asiakirjoihin.

Lopputulos: koska minä niin voimallisesti vastustan huostaanottoa, otetaan asiassa aikalisä. Tarkoittaa sitä, että seurataan tilannetta ja sitä, miten meillä menee. Ollaan luonnollisesti suurennuslasin alla, mutta viis siitä. Ollaan oltu äärettömän onnellisia, että vihdoin päästiin rauhaan. Tämä viikonloppu tuntui suorastaan ruhtinaalliselta, kun oltiin toivuttu sairaudesta eikä koko ajan mieltä painanut hirvittävä pelko.

Jo minulle on sanottu, että odota vaan, kyllä sieltä uudestaan isketään. Itse olen kuitenkin (ehkä sinisilmäisesti) sitä mieltä, että koska meillä ei mitään syytä huostaanottoon ole, ei meidän kimppuun enää käydä. Syy tulisi ainakin olemaan aivan yhtä käsittämätön kuin tähänkin asti.

Nyt nukkumaan :-)